Preloader image
 
logo

Wat uw boodschap ook is, bauburo kan u helpen hem zichtbaar te maken zodat u kunt laten zien wat u wilt vertellen

Wie we zijn
114
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-114,theme-stockholm,qi-blocks-1.0.9,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-916
Title Image

Wie we zijn

Het begint bij bauburo

Bauburo is eigendom van Harry Kasemir, grafisch vormgever en infographicjournalist. Rond het kleine vaste team van bauburo ligt een uitgebreid netwerk van specialisten: tekstschrijvers, communicatiedeskundigen, journalisten, vertalers, fotografen, drukkers, online-specialisten, video- en geluidsspecialisten, stemacteurs, componisten en muzikanten.

Teamwork waar het nodig is

Bij bauburo kunnen we veel zelf en doen we ook veel zelf. Expertise van buitenaf wordt ingehuurd¬†als dat nodig is. Simpelweg omdat kwaliteit voorop staat. Alle kundigheid in de juiste dosering voor een perfecte oplossing en een professioneel resultaat. Realistisch betaalbaar. Da’s bauburo.

Visuele communicatie: laat zien wat je wilt vertellen

 

Visuele communicatie is de sterkste vorm van communicatie tussen mensen.

‘Show, don’t tell’ is vooral de laatste decennia een begrip geworden. Visuele communicatie is het meest direct en brengt een boodschap het meest overtuigend van afzender naar ontvanger. Wat uw boodschap ook is, bauburo kan u helpen om het zichtbaar te maken en te laten zien wat u te vertellen heeft.